Gönderen Konu: Sevgili günlük : )  (Okunma sayısı 2407 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı reyyann

• ...Fasl-ı fısıltı...
  • Renklerin Sesi Yöneticisi
  • RENGARENK
  • “La taknatu"
Ynt: Sevgili günlük : )
« Yanıtla #150 : 25 Mart 2009 19:54:47 »
Kadın edepli, erkek edepli ise edep neden edepsiz olmuş ki?

Bu cümlenin anafikri ne acep...

Anlamayanlardanım, cahilliğime verin...

Çevrimdışı beyaza doğru

• KOYU RENK
  • her arama bulmanın önsözüdür hakikatte
« Yanıtla #151 : 26 Mart 2009 17:11:30 »

Günün kadını edebin erkekçesini takınmış; günün erkeği edebin kadıncasını giyinmiş ve edepte edep kalmamış diyor cümlede canımcım ben de anca orda yazana dikkat çekebildim.

"Bugün, hemi kadına hemi erkeğe; edebin kendincesi gerek! Şimdi sorarsın, 'Edebin kendincesi nedir, edebisi yok mudur?' diye." diye sorusu üzerine verilmiş bir cevap bu:

"Var tabii... Olmaz mı? Lakin, günün kadını edebin erkekçesini takınmış; günün erkeği edebin kadıncasını giyinmiş. Kadında edepli olmuş, erkekte edepli olmuş amma edepte edep kalmamış..."

Bu yazı "Teşkilat - Selman Kayabaşı" kitabından ,bir arkadaşım okuyordu dikkatimi çekti ve elimdeki kitap bitince okumayı düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 26 Mart 2009 17:21:55 Gönderen: beyaza doğru »

Çevrimdışı B£rnA

• KOYU RENK
  • برنا
« Yanıtla #152 : 07 Temmuz 2009 18:49:41 »
Sevgili günlük nasılsın iyi misin?  diye sormak istemiyorum bir kere de sen sor ;D

Sormuş olarak kabul edip ben kendimi anlatıyorum bak iyi dinle ;D

Mezun oldum, lanet ÖSS'ye girdim şimdi sonuçlarını bekliyorum. Haftaya açıklanacakmış Acayip bir heyecan kapladı içimi   Bu yüzden renkli ailemin dua etmesini çok istiyorum.

Gelgelelim diğer bir sıkıntıma. Benim bir karakoçlum var ;D  Ama yok ;D  Yani varda yok )k>> Bana darıldığını düşünüyorum Kayıplara karıştı çok özlemişem onu Guşum gel de kahkalara boğulak, gülmekten çenemiz ağırsın, içerden yine senin annen "gız niye gülüyün o kadar" desin :( 
Bu kadder hasret yeter gayri ;D Zaten hasret çekmekle geçiyir günlerim bilirsin ;D
Sevgili günlük karakoçlu bıldırcınımı geri getir bena litfen

..:ZAMAN sadece birazcık ZAMAN:...

Çevrimdışı mahkum

• RENGARENK
  • yasama ve yasatma umudyla...
« Yanıtla #153 : 09 Temmuz 2009 20:33:33 »
duamdasın gülüm :) karakoclu gülümü özletme gül dü bülbül olmus hasretinde sakıyo bahsana ;D

Çevrimdışı B£rnA

« Yanıtla #154 : 10 Temmuz 2009 13:44:56 »
Ablacıııımmmmmmmmmmmm Allah razı olsun ()cic) İnşallah hayırlısı olur, istediğim yer olur

:D Sorma ablacım bülbül oldum :D Çok dertliyim çooookk :(  Ama karakoçlu bıldırcınımla ( ;D ) konuştuk dün :D

Ama herkes bir yere dağıldı ya :(  Geçen yaz olduğumuz gibi olalım neden ayrı düştük biz bu kadar :( Hayır yani bir araya gelip ayran içtiğimizide hatırlamıyorum ki ;D

Sevgili günlük

Bugün yine birşeyler daha yazmak istedi canım. Çok dertliyim :( Allah'ım şu sıkıntımı alsa içimden bende rahatlasam :( Boş yere içim içimi yemese :(

Nereden başlayayım ki. Özlediklerim, beklediklerim, hayallerim, umutlarım, streslerim, burukluklarım yoksa evime, aileme gurbet çekeceğimden günlerin yaklaşmasından mı?

Gurbet dedim de aklıma geldi. Bir kaç ay önce nasihatlerini hep dinlediğim bir hocamla konuşurken bana "gurbet olmadan tam olgunluk olmaz" demişti. O zaman hak vermiştim hocama ama şimdi o günlerin yaklaştığını hissettikçe gurbet ne demekmiş içime yer etmeye başladı. Ya 2 yıl yada 4 yıl sürecek. Aramızdaki mesafe ya 2 saat yada 45 dakika olacak :) Ama gurbet gurbettir değil mi :) Bakalım ne olacak :) :D

Böyle işte :)  Özlediklerime de bir an önce kavuşmak istiyorum... Her duyguyu bir arada yaşıyorum şu sıralar...

Çevrimdışı mahkum

« Yanıtla #155 : 10 Temmuz 2009 18:57:08 »
;D hayat işte ayran içmeye de fırsat vermeden ayırıyo ...

Çevrimdışı kış güneşi

« Yanıtla #156 : 10 Temmuz 2009 23:43:35 »
oooofffff of sevgili günlük deki şu berna kardeşe tek ayran içmeden ayrı düşen o değil kör olsı yaz ayırdı sevdiklerimden ilk laleveş annemi aldı elimden derken Bibi2, senvarsın ezelerimi Reyyan bacımı aldı yetmedi haceli ezem asg eniştem ve uşakları herşeyinbaşı Elif, nurunnisa ve sansar miraç tabii cocili ve amazon gnc yi de saymalıyım anlayacağın koskoca istanbulda bi ben kaldım bide Allah başımdan eksik etmesin biriciğim Florist varız gerçi birkaç güne kalmaz Florist te gidecek ya ne edem.

Tek dayanağım Reyhan kalıyor dileğim yüce Mevlam ayrılığın da hayırlı olanını versin bir an  önce hayırlısıyla yollasın herkesi evine barkına ;D ;D
Tel tel ve iplik iplik dikseler de ağzımı; Tek ses duysalar; ALLAH... Yoklayanlar nabzımı.
  Necip Fazıl Kısakürek ...

Çevrimdışı B£rnA

« Yanıtla #157 : 19 Temmuz 2009 00:07:31 »
Ayy ablacım sende mi :(    (( Demek ki bunun ayranla bir ilgisi yok :D )) Ama inşallah hepsi gelip geçici ayrılıklar olur=)

Geçen yaz ne kadar hareketliydi burası=) Birbirimizle yarışırdık konulara cevap yazmak için :D

Ne diyeyim bir an önce eski formumuza ve forumumuza kavuşuruz inşallah :)

Zaten muzurluk yapamıyorum tek başıma ;D İkiziiiim gel de proje yapalım biraz crazy :D